Ik ben Messina Huybrechts, maar in Nederland noemen heel veel mensen me Sien. Ik kom oorspronkelijk uit België, maar de liefde heeft me 21 jaar geleden naar Nederland gebracht en ondertussen woon ik al ongeveer 15 jaar in Middelbeers (Brabant) met mijn partner Rolf Smulders en ons zoontje Max.

Ik hou van de mooie en gezellige dingen in het leven: lekker eten, borrelen met familie/vrienden, het huis mooi decoreren, winkelen, op vakantie gaan.

Van 1997 tot eind 2016 heb ik bij de krant gewerkt, door een reorganisatie heb ik besloten om in 2017 bij Alument aan de slag te gaan.

Hoe leuk ik het ook vind, ik heb altijd het gevoel gehad dat ik er nog iets bij wou doen … iets van mezelf. Vandaar dus deze stap!
Rolf heeft echt meegedacht en we waren het er allebei over eens dat het iets moest zijn dat past bij ons bedrijf Alument. Toen kwam het idee om buitenvloerkleden, kussens, poefen, etc. te gaan verkopen. Het idee stond, maar hoe nu verder?

Een naam/logo/website/leveranciers, er komt zo veel bij kijken. Een hele nieuwe wereld.
De bedrijfsnaam … dat was wel even een dingetje, heel veel potentiële namen kwamen voorbij. Maar vanaf dag 1 had ik een naam in mijn hoofd en die is het uiteindelijk, iets uitgebreider, geworden. Ik wilde iets stoers & krachtigs en dacht meteen aan de naam van onze zoon: MAX. Wat ben ik waanzinnig trots op hem ! Alleen de naam Max komt al heel veel voor als bedrijfsnaam, dus moesten we er iets anders bij verzinnen. Hoe trots ik ook op Max ben, ik ben toch ook wel een beetje trots op mezelf, trots dat ik het aandurf een eigen bedrijf te starten. Toen kwam het idee, dat het misschien leuk zou zijn om onze beide namen te koppelen: MaxSien. Maar de naam vonden we qua letters er niet zo mooi uitzien … en na wat brainstormen kwam het idee om als bedrijfsnaam te kiezen voor: maxxien!

In België (vooral regio Antwerpen) zegt men vaak wanneer iets geweldig, gaaf, stoer is, dat is echt DE MAX, ik heb al veel dingen in mijn leven die ik echt DE MAX vind en ook het feit dat ik nu mijn eigen bedrijf begin. Ik ga het MAXimale van mezelf geven om van maxxien iets moois te maken en hoop jullie ook dat MAX-gevoel te geven.

Maximale groet,

Messina

Visie/Missie

Ik wil dat maxxien staat voor een volledige belevenis, dat mensen door de producten nog meer een thuisplek kunnen creëren in hun eigen omgeving, binnen en/of buiten. Dat ik de klanten blij maak met het volledig aanbod. Er zijn winkels/ketens genoeg waar leuke kussens, plaids, poefs, tapijten, etc. gekocht kunnen worden. Maar daarom wil ik net het totaalplaatje in kaart brengen en werken met leveranciers die iets uitstralen/die een verhaal hebben.

Ik wil de klanten het gevoel geven dat ze bij maxxien net dat ietsje meer krijgen, meer dan ze verwachten. En daarbij horen geen concessies qua kwaliteit. Ook service staat hier centraal en aangezien ik het in mijn eentje ga doen heb ik alles van A tot Z in het vizier en blijf ik alert.

Waarom nu

Ik merk dat er de laatste jaren een trendverschuiving is, mensen willen buiten meer met binnen betrekken. Het moet een verlengstuk zijn van hun woning. Ook bij Alument vinden we dat de buitenkant het visitekaartje is van uw woning en dit willen we bij maxxien verder aankleden.

Messina Huybrechts
Industrieweg 28B
5688 DP Oirschot

KVK: 73449628
BTW: NL245228986B01

Ruilen

Ik vind het heel belangrijk dat u helemaal blij bent met de items die u heeft gekocht en dat de items eruit zien zoals u voor ogen had … Vandaar dat ik ook wil dat u eerst de stof ziet/voelt vooraleer u over gaat tot bestellen.

Items die op maat/kleur gemaakt zijn zoals u aan ons gevraagd heeft kunnen echter niet geruild worden - tenzij het item niet overeenkomt met de maat/kleur die u besteld heeft.

De artikelen die u bij ons uit voorraad kan kopen kunnen wel geruild worden en dit binnen 7 dagen, mits deze niet gebruikt of beschadigd zijn. U krijgt echter geen geld terug – maar u kan ruilen of u krijgt een tegoedbon.

Wilt u ruilen ? Graag eerst met mij contact opnemen per mail: info@maxxien.nl
Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Verzendkosten

Nederland (excl. Waddeneilanden)
Bij een bestelling tot € 500,-- komen de verzendkosten voor uw rekening. Na betaling van de bestelling incl. de verzendkosten wordt het item(s) toegezonden.
Besteld u een item(s) met een koopsom boven de € 500,-- dan betaalt maxxien voor u de verzendkosten.

*Bestellingen voor Waddeneilanden. Voor leveringen aan de Waddeneilanden worden in overleg de bezorgkosten bepaald. Hiervoor geldt niet voorgaande regeling dat de bezorgkosten door maxxien worden gedragen bij een bestelling met een koopsom boven de € 500,-.

Buitenland
Bestellingen voor buitenland – Voor leveringen in het buitenland worden in overleg de bezorgkosten bepaald. Hiervoor geldt niet voorgaande regeling dat de bezorgkosten door maxxien worden gedragen bij een bestelling met een koopsom  boven de € 500,-.

Levertijd

Bestelt u een maatwerk item, dan zal na overleg met de producent een indicatie van de levertijd gegeven worden. Vervolgens wordt u geïnformeerd over de verwachte levertijd.  Ik neem ook contact met u op als de bestelling bij maxxien geleverd wordt.

Items die maxxien in voorraad heeft worden na bestelling en ontvangst van de betaling van het item(s) en de verzendkosten, aan u toegestuurd. Het is ook mogelijk deze zelf af te halen volgens afspraak.

Niet tevreden?

Ik vind het heel belangrijk dat u helemaal blij bent met de items die u heeft gekocht bij maxxien.
En dat de items eruit zien zoals u voor ogen had … Toch gebeurt het wel eens dat er bij een bestelling tijdens het transport of op een andere manier, iets gebeurd waardoor de bestelling niet is zoals gehoopt.

Als dat het geval is, meld dit dan bij per mail: info@maxxien.nl
Ik zal met u op zoek gaan naar een oplossing.