Een merk kiezen, dat is lastig! Er zijn zoveel mooie merken en producten. Ik vind dat er een verhaal bij een merk moet zitten – iets wat me raakt en enthousiast maakt en dat kreeg ik bij het zien van de producten van Dash & Albert. Ik ben begin november naar hun showroom in Madrid geweest, omdat ik alles eerst met eigen ogen wilde zien wat betreft de producten/materialen, vooraleer ik 100% zeker met hun zou gaan samenwerken.
Ik vind het leuk dat je met hun producten een ruimte volledig kan aankleden/afwerken en dat alles met elkaar kan matchen, ze vinden dat je huis je gelukkig moet maken en daar ben ik het helemaal mee eens. Je huis moet echt een thuis zijn.

Dash & Albert is een Amerikaans design gedreven merk/bedrijf. Hun enthousiasme stoppen ze in tijdige en tijdloze levensstijlproducten en ze hebben een zorgzame toewijding voor mensen en processen, ze bieden een selectie van binnen/buiten tapijten aan in prachtige weefpatronen. Tevens bieden ze ook mooie bijhorende accessoires denk hierbij aan kussens, poefs, tassen.
Tevens zijn ze van mening dat hun producten tegen een stootje moeten kunnen, daarom zorgen ze er voor dat hun producten schoongemaakt kunnen worden. Hoe dit kan ? Dit kan je terugvinden op onze site onder de knop "Bekijk de verzoringsinstructies van Dash and Albert".